Νέα Υόρκη: Νεκρός ο Έλληνας που αγνοούνταν

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 19:12
UPD:20:50
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Ο 42χρονος αγνοούμενος μουσικός διέμενε στον 2ο όροφο τού ενός από τα δύο κτίρια, που κατέρρευσαν στο ανατολικό Χάρλεμ, ύστερα από ισχυρή έκρηξη, με πιθανότερη αιτία τη διαρροή αερίου.

A- A A+

Νεκρός βρέθηκε από τα σωστικά συνεργεία της Νέας Υόρκης ο 42χρονος Ανδρέας Παναγόπουλος και ήδη αναγνωρίστηκε η σορός του από τη σύζυγό του, δημοσιογράφο, Liseth Perez. 

Ο Έλληνας μουσικός διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός από τα δυο κτίρια που κατέρρευσαν χθες στο Ανατολικό Χάρλεμ, μετά από ισχυρή έκρηξη, με πιθανότερη αιτία τη διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Γιώργο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπος της αστυνομίας αρχικά έκανε λόγο για τρία ελληνικά ονόματα ενοίκων των γκρεμισμένων κτηρίων, κάτι που στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε.

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό σύγχυση δημιουργήθηκε σχετικά με την τύχη του, καθώς αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο ότι είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο με άλλους τραυματίες, ωστόσο όταν η σύζυγός του Liseth Perez πήγε στο νοσοκομείο διαπίστωσε ότι δεν τελικά δεν στον κατάλογο με τους τραυματίες.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για την ανεύρεση αγνοουμένων μέσα από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκροί τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες και ότι παραμένουν αγνοούμενοι πέντε άνθρωποι, αν και ο αριθμός αυτός μπορεί να αλλάξει.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή