Champions League: Σε Μόναχο και Μαδρίτη βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 12:37
UPD:12:39
REUTERS/JEAN-PIERRE AMET
A- A A+

Τα πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα σφραγιστούν απόψε και περιμένουν τους νικητές των συναντήσεων Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν, που θα ξεκινήσουν στις 21:45.

Οι γηπεδούχες ομάδες έχουν σαφές πλεονέκτημα για την πρόκριση μετά τις εκτός έδρας νίκες σε «Εμιρέιτς» (0-2) και «Σαν Σίρο» (0-1) αντίστοιχα, ενώ και η παράδοση είναι καταλυτική, αφού στην ιστορία της διοργάνωσης μόνο δύο φορές καταγράφηκε πρόκριση μετά από εντός έδρας ήττα.

Η Μπάγερν πάντως δεν λησμονεί το περυσινό παρ΄ ολίγο «πατατράκ» απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, όταν μετά την ήττα με 1-3 στο Λονδίνο η Άρσεναλ νίκησε στο Μόναχο με 2-0 και λίγο έλειψε να αφήσει εκτός της μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, αρκεί να υπερασπιστεί την παρακαταθήκη της νίκης στο Μιλάνο. 

Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν σύμμαχο την παράδοση, καθώς προκρίθηκαν και τις 19 φορές που νίκησαν εκτός έδρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ με τους «ροσονέρι» δεν έχουν παρελθόν καθώς συναντήθηκαν φέτος για πρώτη φορά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις