Συνέντευξη τύπου της Astra Medical Hellas Superfoods στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Δελτίο Τύπου
Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 10:49
UPD:10:53
A- A A+

H Astra Medical Hellas Superfoods, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, παρουσίασε πρόσφατα στους εκπροσώπους Τύπου, όλη την γκάμα των προϊόντων της, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση Αττικής, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα.

Η Astra Medical Hellas Superfoods αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στην υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και στην ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Η μεταφορά σε νέα γραφεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, συνεχίζοντας την καινοτομία με νέα προϊόντα.

Η πρωτοπόρα ελληνική εταιρεία, αναπτύσσει καινοτόμα φυσικά προϊόντα που συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή και στην καλύτερη υγεία, μεταξύ άλλων, το δημοφιλές Ιπποφαές EUBIAS™, η Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, ο Βασιλικός Πολτός EUBIAS™, οι κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, τα AERO Vitamins, το Ομανίτους™ και Umbrella Policosanol, καθώς και το νεότερο μέλος στα προϊόντα που είναι ο επαναστατικός Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500, αλλά και οι βιταμίνες Aero.

Να σημειώσουμε ότι η ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS διαθέτει εγκαταστάσεις και στην Βόρεια Εύβοια όπου περιλαμβάνεται ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και χώροι καλλιέργειας, οι οποίοι μάλιστα είναι επισκέψιμοι από το ευρύ κοινό και παρέχεται πληροφόρηση για τους φυσικούς τρόπους καλλιέργειας των φυτών.

Τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Internet, στη διεύθυνση http://www.superfoods.gr, αλλά και στο Facebook http://www.facebook.com/official.superfoods

Σχετικά με την Astra Medical Hellas Superfoods

Η Astra Medical Hellas Superfoods™  μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πιστή στο πεντάπτυχο «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά για όλους προϊόντα», η εταιρεία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Αν και είναι μια εταιρεία σχετικά νέα, έχει επιτύχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει γνωστά και ευρέως αποδεκτά στην Ελλάδα προϊόντα, όπως το Ιπποφαές EUBIAS™, τη Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, το Βασιλικό Πολτό EUBIAS™, τις Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, το Ομανίτους™ και το Umbrella Policosanol.  Τα έμπειρα στελέχη της, αφοσιωμένα στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας, αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής και την ενίσχυσή της με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών.

Superfoods™ Τα Best Sellers της Φύσης!

Προτεινόμενα για εσάς