Δ.Σαλπιγγίδης: «Θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 15:15
UPD:15:26
PAOK FC
A- A A+

Απέφυγε να σχολιάσει την απομάκρυνση του Χούουμπ Στέφενς από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο «δικέφαλος» θα νικήσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ματς της 28ης αγωνιστικής. 

Ο διεθνής επιθετικός των «ασπρόμαυρων» παρέλαβε χθες το βραβείο για το πιο όμορφο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής και στο περιθώριο της βράβευσης του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόλυση του Στέφενς μετά το 2-2 με τον Εργοτέλη. «Πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, αλλά ο ΠΑΟΚ μένει και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και σε εύκολες και σε δύσκολες στιγμές. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε βαθμούς, να πάμε στον τελικό και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση», είπε ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τη δουλειά του Ολλανδού: «Η δουλειά μου δεν είναι να σχολιάζω προπονητές. Εμένα η δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τον έμπειρο προπονητή, αλλά και των συμπαικτών του, ο αρχηγός του «δικεφάλου» του Βορρά τόνισε πως «...είναι ανέντιμο να του κάνουμε τώρα κριτική.»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε πως «δεν θέλουμε να "κλειδώσει" στην Τούμπα το πρωτάθλημα» και κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός θα έρθει εδώ για να νικήσει. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσουμε εμείς».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις