Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το βιβλίο Κουφοντίνα

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 13:57
UPD:14:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Το βιβλίο του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» διακρίνεται στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Λιβάνη.

A- A A+

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα γράφτηκε σήμερα, με την Άννα Ασημακοπούλου να αναφέρει πως στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σπεύδει να το διαφημίσει με ανάρτησή του στο ίντερνετ.

Η εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφέρεται σε τοποθέτηση του μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημοσθένη Παπαδάτου Αναγνωστόπουλου στην ιστοσελίδα rednotebook.gr, τονίζοντας τα εξής:

«Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δ. Παπαδάτος - Αναγνωστόπουλος, σπεύδει να διαφημίσει το βιβλίο του αρχιτρομοκράτη και κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα. Πλέκει, ταυτόχρονα, το εγκώμιο του συντρόφου του Ν. Γιαννόπουλου που προλογίζει το βιβλίο».

Όπως σχολιάζει, τίποτε δεν είναι τυχαίο και «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να προσποιείται πως δεν βλέπει και δεν ακούει».

Η κ. Ασημακοπούλου τον καλεί, τέλος, να πάρει θέση άμεσα και έμπρακτα.

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφυλιοπολεμικός» ξεπεσμός

Λακωντική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που σε σχετική του ανακοίνωση σημειώνει: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη Ν.Δ. στον "εμφυλιοπολεμικό" της ξεπεσμό».

«Η χώρα», συμπληρώνει, «έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να την απασχολούν, άλλο αν η ΝΔ κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό». 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή