Σούπερ Λίγκα: Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 13:44
UPD:15:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Φάση από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

A- A A+

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Παρά το γεγονός ότι στην χθεσινή τους απολογία οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου από το ποτήρι που δέχτηκε στο πρόσωπο, αλλά και την έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι, η πειραϊκή ΠΑΕ δε γλίτωσε τον αποκλεισμό της έδρας της για το επόμενο εντός έδρας ματς.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας εκδόθηκε σήμερα, μετά το υπόμνημα που υπέβαλλε το πρωί ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκος. Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό. Κι αυτό διότι όπως ενημέρωσε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ποινής η ΠΑΕ, δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που της παρέχει η νομοθεσία για την υποβολή έφεσης.

Η θέση των Πειραιωτών: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προφανέστατα δεν συμφωνεί με την τιμωρία του γηπέδου μας αλλά θα σεβαστεί την απόφαση της Δικαιοσύνης και δεν θα ασκήσει έφεση. Ελπίζουμε σε όλα τα γήπεδα να υπάρχει η αντίστοιχη αυστηρότητα και καλούμε τους φιλάθλους μας να προστατέψουν την ομάδα μας από παρόμοια περιστατικά. Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Champions League πρέπει να είναι οδηγός για το μέλλον» 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις