Η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 14:59
UPD:16:13
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τις θέσεις και τις απόψεις της κατέθεσε το μεσημέρι ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα καταγράφηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η νομική υπεράσπιση της πειραϊκής ΠΑΕ ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε τραυματισμός του προπονητή των «πρασίνων», Γιάννη Αναστασίου, από τη ρίψη του ποτηριού που τον χτύπησε στο πρόσωπο.

«Δεν είναι εφικτό να υπάρξει τραυματισμός από ένα χάρτινο κύπελλο με υγρό» υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Γιαννίκος, ο οποίος αρνήθηκε ότι η ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά έγινε λόγω εισβολής οπαδών.  

«Αυτό δεν συνέβη. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων, η διακοπή πρέπει να ήταν λόγω των ρίψεων φωτοβολίδων. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες. Εδώ και τρία χρόνια κάνουμε αγώνα για να μην έχουμε τέτοια περιστατικά. Οι συμπεριφορές των φιλάθλων μας έχουν βελτιωθεί αισθητά» τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Ο κ. Γιαννίκος ζήτησε να υποβάλλει αύριο και γραπτό υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή λόγω μη επαρκούς προετοιμασίας, η οποία οφείλεται στην απουσία του στο εξωτερικό.

Το αίτημα έγινε δεκτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε προθεσμία ως αύριο το πρωί (10:00), με την απόφαση να ανακοινώνεται εντός της Παρασκευής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις