Προσωρινή διαταγή προστασίας πήρε η ΠΑΕ Άρης

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 13:29
UPD:14:18
FACEBOOK/ARIS F. C.
A- A A+

Προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές έως και τις 24 Μαρτίου έδωσε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης στην ΠΑΕ Άρης, που βρίσκει έτσι λίγο χρόνο για να βάλει σε μια σειρά τις υποθέσεις της.

Ως γνωστόν, οι παράγοντες των «κίτρινων» είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή προστασίας βάσει του άρθρου 103, παράγραφος 3 του Πτωχευτικού Κώδικα, επικαλούμενοι «σπουδαίους λόγους», δηλαδή την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.

Εν τω μεταξύ, αίτηση ανάκλησης εμπιστοσύνης στη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο A.Σ. Άρης κι έτσι, μαζί με την Κοινωνία Μελών και τους άλλους μικρομετόχους, συγκεντρώνεται ποσοστό 86% των μετόχων της ΠΑΕ που ζητούν την αποχώρησή του.

Η εκδίκαση αναμένεται να γίνει αύριο και με την αίτηση προτείνονται για τη νέα -προσωρινή επίσης- διοίκηση οι κκ. Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Κουζούνιας και Κουσουνάδης, όπως επίσης ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψηφίδης.

Ο Λάμπρος Σκόρδας και οι συνεργάτες του αρνήθηκαν, πάντως, να παραλάβουν τα εξώδικα με τα οποία τους ζητείται η παραίτηση και εγκατάλειψη των διοικητικών θέσεων που κατέχουν στην ΠΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις