Ολυμπιακός: Αμφίβολος με Αρμάνι Μιλάνο ο Σπανούλης

Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 17:09
UPD:17:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, καθώς είχε ενοχλήσεις στο γόνατο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το καθοριστικό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, την ερχόμενη εβδομάδα, θα κάνει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, καθώς είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Με το που επέστρεψε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» από την Κωνσταντινούπολη, ο διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε μεν κάτι το σοβαρό, ωστόσο, θα συνεχίσει την θεραπεία που υποβάλλεται και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Το αν θα προλάβει ή όχι τον αγώνα με τους Ιταλούς θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Εξυπακούεται ότι δεν θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Καθαράς Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 20η αγωνιστική της Α1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις