Στέφενς: «Πιο τυχερή η Μπενφίκα»

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 01:18
UPD:09:33
EPA/TIAGO PETINGA

Ο Χουμπ Στέφενς.

A- A A+

Δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην Μπενφίκα ο Χουμπ Στέφενς, δηλώνοντας απογοητευμένος μόνο από την έκταση της ήττας (0-3) απέναντι στην πορτογαλική ομάδα και εστιάζοντας στην αποβολή του Κατσουράνη, ως κομβικού σημείου για τη μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα. 

«Καταρχάς, είμαστε πολύ απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε ευκαιρίες και το παλέψαμε. Όμως η αποβολή τα άλλαξε όλα. Ο Κατσουράνης μου είπε ότι βρήκε τη μπάλα κι αν είναι έτσι τουλάχιστον δεν είναι αποβολή» δήλωσε ο Στέφενς. 

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος, οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είμαι χαρούμενος με τους ποδοσφαιριστές μου, όχι όμως και το αποτέλεσμα», πρόσθεσε και συνέχισε: «Στην Τούμπα χάσαμε 1-0 από ένα γκολ οφσάιντ. Εκείνοι σήμερα ήταν πιο τυχεροί και αυτά τα παιχνίδια, που είναι 50-50, κρίνονται στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτοι. Η Μπενφίκα ήταν πιο τυχερή σήμερα».

Μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ οι στόχοι του «Δικέφαλου» περιορίστηκαν στις εγχώριες διοργανώσεις, ήτοι στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο. «Πρώτα απ΄ όλα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στον Εργοτέλη. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε γι΄ αυτό» είπε ο Ολλανδός που θέλει να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αλλά με πτήση τσάρτερ θα μεταβεί αύριο στο Ηράκλειο, όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Κρήτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις