Εγγύηση τέσσερα εκατ. ευρώ πρέπει να δώσει ο Δ. Κοντομηνάς

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 18:02
UPD:18:04
ΑΠΕ

Ο κ. Κοντομηνάς (φωτ. αρχείου) ζητούσε να μειωθεί η εγγύηση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε 500 χιλιάδες, επικαλούμενος ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει.

A- A A+

Εγγύηση τεσσάρων εκατ. ευρώ, αντί για 5 εκατ., καλείται να καταβάλει έως τις 21 Μαρτίου,  προκειμένου να μην μπει φυλακή, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ).

Ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης έκανε ουσιαστικά δεκτή την εισήγηση της Επίκουρης Εισαγγελέως διαφθοράς Πόπης Παπανδρεου με την οποία ζητούσε να μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο ευρώ η εγγύηση που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Κοντομηνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το ποσό μπορεί να δοθεί είτε σε μετρητά είτε με την εγγραφή βαρών επί ακινήτων και με την κατάθεση εγγυητικών επιστολών ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με την αίτησή του ο κ. Κοντομηνάς ζητούσε να μειωθεί η εγγύηση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε 500 χιλιάδες, επικαλούμενος ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή