Ο Περέν στο τιμόνι της Εθνικής Κίνας

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 13:04
UPD:13:09
EPA/CARMEN JASPERSEN

Ο Περέν (φωτογραφία αρχείου) αντικαθιστά τον Ισπανό Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του λόγω έλλειψης αποτελεσμάτων και επιτυχιών.

A- A A+

Ο Γάλλος Αλέν Περέν είναι ο «εκλεκτός» της κινεζικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη θέση του εκλέκτορα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ασιατικής χώρας.

«Ο Περέν είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας» επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Χόνγκτσεν Γιου, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «China.org.cn», που λειτουργεί υπό την αιγίδα του συμβουλίου εσωτερικών υποθέσεων της χώρας.

Ο Περέν αντικαθιστά τον Ισπανό Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του λόγω έλλειψης αποτελεσμάτων και επιτυχιών.

Ο 57χρονος Γάλλος ξεκίνησε την καριέρα του ως τεχνικός σε τμήματα υποδομής πλάι στον Αρσέν Βενγκέρ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε αρκετές γαλλικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ και Λιόν.

Ο στόχος που τέθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας είναι να οδηγήσει την Εθνική ομάδα στο Κύπελλο Ασίας το 2015, διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην Αυστραλία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις