Νέα LTE συσκευή της LG Electronics

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 13:36
UPD:13:36
EPA/LG ELECTRONICS

Το LG F70 «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat και ενσωματώνει τη λειτουργία Knock Code για ξεκλείδωμα της οθόνης.

A- A A+

Αν και η LG είχε πραγματοποιήσει τις ανακοινώσεις των νέων της συσκευών πριν από την έναρξη του Mobile World Congress, δεν παρέλειψε να κάνει μια ανακοίνωση και από τη Βαρκελώνη. Πρόκειται για το LG F70.  

Το νέο smartphone διαθέτει λεπτή και συμπαγή δομή με οθόνη IPS διαγωνίου 4,5 ιντσών, που αποδίδει ανάλυση 480 x 800 pixels και πυκνότητα οθόνης στα 207 ppi. Το LG F70 «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat και ενσωματώνει τη λειτουργία Knock Code για ξεκλείδωμα της οθόνης. Στο εσωτερικό του «κρύβεται» ο τετραπύρηνος επεξεργαστής των 1,2 GHz (αγνώστων λοιπών στοιχείων), η εγκατεστημένη μνήμη RAM του 1GB, ο αποθηκευτικός χώρος των 4GB και η υποδοχή για εγκατάσταση πρόσθετης κάρτας μνήμης τύπου MicroSD.

Η κύρια κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 5 Megapixel, ενώ διατίθεται και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης VGA για την πραγματοποίηση βίντεο-συνομιλιών. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς του F70 αποτελεί η αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 2.440 mAh. Σύμφωνα με την LG, η εν λόγω μπαταρία προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία της, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα των δικτύων LTE, χωρίς να απαιτείται ενδιάμεση φόρτιση, εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η LG, με το λανσάρισμα του νέου F70, επιδιώκει να ενδυναμώσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά των 4G συσκευών. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της συσκευής αλλά ούτε και πότε θα είναι διαθέσιμη και σε ποιες αγορές. Πρόκειται για την έκτη Android συσκευή που ανακοινώνει φέτος η LG Electronics, μετά τα G Pro 2, G2 Mini, L90, L70 και L40.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς