Αδίστακτη συμμορία Κινέζων εκβίαζε μασέζ παραλίας

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 11:24
UPD:11:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τέσσερις Κινέζοι που εκβίαζαν ομοεθνή τους προκειμένου να της επιτρέψουν να συνεχίζει να εργάζεται ως μασέζ στην παραλία της Κατερίνης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 26χρονου Κινέζου τον περασμένο Ιούνιο. 

Οι τέσσερις αλλοδαποί είχαν συστήσει συμμορία και ζήτησαν από την 23χρονη σύντροφο του θύματος 1.600 ευρώ προκειμένου να της επιτρέψουν να συνεχίσει να κάνει μασάζ στην παραλία, απειλώντας την και για τη σωματική της ακεραιότητα. 

Στη συνέχεια επικοινώνησαν με τον 26χρονο, τον οποίο απείλησαν ζητώντας το ίδιο χρηματικό ποσό, που όμως αρνήθηκε να τους καταβάλει. 

Τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου 2013 τρείς από τους τέσσερις Κινέζους έστησαν ενέδρα κοντά στο σπίτι του θύματος στην περιοχή των Ξυλάδικων Θεσσαλονίκης και ένας από αυτούς το πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς το σοβαρά. 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τεσσάρων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία», «Απόπειρας εκβίασης κατά συρροή», της σύστασης «Συμμορίας», της «Πλαστογραφίας» και της παράβασης του Νόμου περί «Όπλων».

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας είχαν εκβιάσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες γυναίκες που εργάζονταν ως μασέζ στην παραλία της Κατερίνης και μάλιστα σε μία περίπτωση τραυμάτισαν στο πρόσωπο μία από αυτές. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή