Δεν απορρίπτει την ιδέα της Εθνικής Γερμανίας ο Κλοπ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 15:59
UPD:16:05
REUTERS/INA FASSBENDER

«Έχουμε έναν εξαιρετικό τεχνικό κι εγώ πάρα πολύ δουλειά να κάνω με την Μπορούσια Ντόρτμουντ» δήλωσε ο Κλοπ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δεν απέρριψε την ιδέα κάποια στιγμή να εργαστεί στην Εθνική Γερμανίας εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, όμως προς το παρόν ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απολύτως αφοσιωμένος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Προπονητής της Γερμανίας; Δεν το σκέφτομαι. Εξακολουθεί να είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή, αλλά πρώτα πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα. Έχουμε έναν εξαιρετικό τεχνικό κι εγώ πάρα πολύ δουλειά να κάνω με την Μπορούσια Ντόρτμουντ» δήλωσε ο Κλοπ σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA.

Φιναλίστ πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο 46χρονος τεχνικός παίζει… άμυνα όταν του υπενθυμίζεται πως το όνομά του μπήκε δίπλα σε εκείνα δύο σούπερ σταρ, όπως οι Άλεξ Φέργκιουσον και Γιουπ Χάινκες, για το βραβείο FIFA World Coach.

«Είναι δύο μεγάλοι. Θαυμάζω τον Σερ Άλεξ για τον τρόπο που οδήγησε την Γιουνάιτεντ επί πολλά χρόνια και είμαι επίσης χαρούμενος για τις επιτυχίες του Χάινκες. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που νομίζουν ότι μπορούν να μάθουν παρατηρώντας τους συναδέλφους, εμού συμπεριλαμβανομένου», εξήγησε ο Κλοπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις