Βόλεϊ: Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός, εκπληκτική νίκη για Παναχαϊκή

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 22:33
UPD:22:38
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα είχε σημειώσει η Παναχαϊκή και μάλιστα με καταπληκτική ανατροπή, απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της λίγκας, την Κηφισιά.

A- A A+

Την έκτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε στην Κυψέλη τη Λαμία με 3-0 σετ (25-22, 30-28, 25-23) και διατήρησε το αήττητο στη Λίγκα εντός του 2014.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των σετ, είχαν αυτοπεποίθηση και έφτασαν στους 17 βαθμούς. «Κομβικό» σημείο της αναμέτρησης ήταν το φινάλε στο 2ο σετ, όταν η Λαμία είχε τρία σετ μπολ και μία κόντρα επίθεση με τον Όλιεμαν, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας υστέρησε επιθετικά, ειδικά στις κρίσιμες φάσεις στα τελειώματα των σετ και παρά την ήττα διατηρήθηκε στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

Νωρίτερα, την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα είχε σημειώσει η Παναχαϊκή και μάλιστα με καταπληκτική ανατροπή, απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της λίγκας, την Κηφισιά.

Η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ αλλά τελικά επικράτησε με 3-2 (28-30, 18-25, 25-18, 25-19, 15-13) και πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς, που την έφεραν ισόβαθμη της Νίκης Αιγινίου στην 11η θέση της βαθμολογίας και αύξησαν τις ελπίδες για παραμονή, μέσω των πλέι άουτ.

Από την πλευρά της, η ομάδα των βορείων προαστίων δεν κατόρθωσε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, κι έτσι ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου έχοντας πλεονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις