Δ. Κουτσούμπας: Ε.Ε., ΗΠΑ, Ρωσία συγκρούονται πάνω στο κορμί της Ουκρανίας

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 20:00
UPD:20:04
Eurokinissi/EUROKINISSI

Ο επικεφαλής του ΚΚΕ έστειλε και ένα μήνυμα από το Ευρωκοινοβούλιο  κάνοντας λόγο για συμπόρευση,  συστράτευση με το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

A- A A+

Eυθύνες στην Ε.Ε. , στις ΗΠΑ, αλλά και στη Ρωσία για την αιματοχυσία στην Ουκρανία επέρριψε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται.

Όπως είπε οι δυνάμεις αυτές «συγκρούονται πάνω στο κορμί της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή, ματοκυλούν το λαό της Ουκρανίας για τα συμφέροντά τους, για να μοιράσουν τις αγορές, τις πρώτες ύλες, τα δίκτυα μεταφοράς της ενέργειας».

Ο κ. Κουτσούμπας συνέχισε λέγοντας ότι ο λαός  της Ουκρανίας, όπως κι όλοι οι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν συμφέρον να ταχθούν με την πλευρά του ενός ή του άλλου «ιμπεριαλιστή της μιας ή της άλλης λυκοσυμμαχίας».

Ο επικεφαλής του ΚΚΕ έστειλε και ένα μήνυμα από το Ευρωκοινοβούλιο  κάνοντας λόγο για συμπόρευση,  συστράτευση με το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

«Το μήνυμα της σημερινής εκδήλωσης, εδώ μέσα από την καρδιά της Ευρώπης, από τις Βρυξέλλες, από το Ευρωκοινοβούλιο, που θέλει να δώσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, είναι η συμπόρευση, η συστράτευση με το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. Να ισχυροποιηθεί η δύναμη του λαού στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μήνυμα προς όλους τους λαούς της Ευρώπης να ενισχύσουν τις δυνάμεις εκείνες, τα Κομμουνιστικά Κόμματα, που παλεύουν για να σπάσουν τα δεσμά των μονοπωλίων, για να σπάσουν τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή