Παρί Σεν Ζερμέν: Επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Μότα

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 18:51
UPD:19:04
EPA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI

Το συμβόλαιο του 31χρονου μέσου τελείωνε το καλοκαίρι του 2015, αλλά οι «πρωτεουσιάνοι» αποφάσισαν να το επεκτείνουν για έναν επιπλέον χρόνο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Κάτοικος» Παρισιού θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2016 ο Τιάγκο Μότα, όπως ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιο του 31χρονου μέσου τελείωνε το καλοκαίρι του 2015, αλλά οι «πρωτεουσιάνοι» αποφάσισαν να το επεκτείνουν για έναν επιπλέον χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης εντάχθηκε στο δυναμικό των πρωταθλητών Γαλλίας το 2012 από την Ίντερ κι από τότε πέτυχε 8 γκολ σε 65 εμφανίσεις με την φανέλα της Παρί. Την τρέχουσα σεζόν, μάλιστα, μετράει 21 από τα 25 ματς του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μετά την ανακοίνωση του συλλόγου για την επέκταση της συνεργασίας με το Μότα, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ακολουθώ τα όνειρα μου μέσω της Παρί Σεν Ζερμέν. Εύχομαι να συνεχίσω να βοηθάω το σύλλογο να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους που έχει σε Γαλλία και Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε την συμφωνία μας με τον Τιάγκο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και συμβολίζει τις φιλοδοξίες μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις