Σε στενό κύκλο η κηδεία του Σάκη Μπουλά

Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 15:27
UPD:15:27
A- A A+

Μόνον οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον Σάκη Μπουλά, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του.

Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται:

«Έφυγε σήμερα Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε. Γι’ αυτό το λόγο η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 7757934».

Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες και φίλοι του

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι, οι συνεργάτες αλλά και όλοι οι Έλληνες από τον θάνατο του πολυαγαπημένου και ταλαντούχου, Σάκη Μπουλά.
Το twitter έχει κατακλυστεί από σχόλια μετά την ανακοίνωση του θανάτου του,  ενώ κλειστή θα παραμείνει σήμερα η «Ακτή Πειραιώς».

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό. Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος», δήλωσε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για το θάνατο του φίλου και συνεργάτη του.
«Ήταν ένα παιδί. Ένα παιδί με τρομερή ψυχή. Ερχόταν στο γύρισμα, γελούσαμε, παίζαμε… Πάντα με το χαμόγελο, μόνο με καλή διάθεση, ένα παιδί!
EUROKINISSI
Ο Σάκης το πάλεψε, το πάλευε με όλες του τις δυνάμεις», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Φανερά συγκινημένος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο άνθρωπος που συνάντησε τον Σάκη Μπουλά στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, δήλωσε: «Είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι δικό μου. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα γνήσιο παιδί. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές του. Ήταν πραγματικά και ουσιαστικά ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί και μια μεγάλη αγκαλιά...».

«Έφυγε ένας φίλος, ένας πρώην συνεργάτης. Μοιραστήκαμε τη σκηνή κάποιες φορές μαζί, τις παρέες, τα αστεία, τους προβληματισμούς για τη ζωή και για την τέχνη. Έφυγε ένας αγωνιστής της ζωής», ανέφερε ο Διονύσης Τσακνής.

«Το Μπουλάς-Ελλάς το άκουγα ασταμάτητα, είχα γράψει στο βίντεο αυτήν την εκπομπή και την έβλεπα συνέχεια το καλοκαίρι του ’86. Θυμάμαι απ’ έξω και τα πιο άγνωστα τραγούδια του. Νιώθω, λοιπόν, σα να είμαι 13 και να φεύγει ένας φίλος μου. Ένας από τους πιο ταλαντούχους, αθώους και σπάταλους φίλους μου. Κάποιος που τραγουδάει το "Φλασάκι" κι ύστερα κάνει μια καφρίλα για να το "αναιρέσει" και να το κάνει για πάντα αληθινό. Γεια σου, φίλε μου» σημείωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«… θα είναι πάντα μαζί μας...»

EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Πολλοί όμως είναι και οι απλοί πολίτες που έχουν κατακλύσει το twitter με τα σχόλιά τους για τον θάνατο του ασυμβίβαστου, όπως αναφέρουν, Σάκη Μπουλά. Με επίσημη ανακοίνωση της «Ακτής Πειραιώς», οι Μαχαιρίτσας, Σαββόπουλος, Ζουγανέλης και οι υπόλοιποι φίλοι και συνεργάτες της παράστασης «Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας», αναφέρουν ότι το μαγαζί απόψε θα παραμείνει κλειστό: «Ο Σάκης μας έφυγε σήμερα το πρωί, αλλά θα είναι πάντα μαζί μας».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς