Γ. Καμίνης: Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 11:38
UPD:11:46
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο κ. Καμίνης εκτίμησε ότι «ο δρόμος της νέας αντίληψης, που επέλεξαν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι το 2010, θα συνεχιστεί» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει σε μία εποχή που όλα αλλάζουν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες θα είναι και πάλι υποψήφιος όπως έχει ανακοινώσει.

Ο κ. Καμίνης εκτίμησε ότι «ο δρόμος της νέας αντίληψης, που επέλεξαν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι το 2010, θα συνεχιστεί».

Σημειώνεται ότι χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο Αθηναίων, που φέρει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης παρά την επιλογή του κόμματός του.

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο κ. Κακλαμάνης επέμεινε στην υποψηφιότητά του, τονίζοντας ότι θα απευθυνθεί στη λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ άφησε αιχμές για την επιλογή της Συγγρού.

«Αν τα κόμματα λειτουργούσαν δημοκρατικά τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Εδώ υπήρξε απόφαση ενός ανθρώπου και των πέριξ του», είπε και έκανε λόγο για κομματική νομενκλατούρα που ζει αποκομμένη από την κοινωνία.

Ευχήθηκε πάντως καλή δύναμη στον κ. Σπηλιωτόπουλο. «Δεν μπορώ να τού ευχηθώ καλή τύχη γιατί θα ήταν ψεύτικη ευχή...Ελπίζω ότι στο χρονικό διάστημα των 2,5 μηνών θα μπορέσει να μάθει και να τοποθετηθεί για τα προβλήματα της πόλης», ανέφερε.

Διευκρίνισε ακόμη ότι δεν θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα. «Πολλοί θα ήθελαν να με βγάλουν μέσα από τα πόδια τους αλλά δεν θα το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή