Ο ΟΦΗ «φρέναρε» (1-0) τον Πανθρακικό

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 19:05
UPD:19:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης του ΟΦΗ Γιώργος Μακρής (Α) και ο παίκτης του Πανθρακικού Χασομέρης Δημήτρης (Δ) διεκδικούν την μπάλα.

A- A A+

Στο Ηράκλειο σταμάτησε το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών για τον Πανθρακικό, με τον σαφώς ανώτερο ΟΦΗ να επικρατεί δίκαια 1-0 με γκολ του Ντουντού, στην πρώτη εμφάνισή του με την ομάδα του Ηρακλείου και να φτάνει στην ένατη θέση τον Εργοτέλη ύστερα από 24 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα του αγώνα, χάνοντας και μια καλή ευκαιρία στο 8΄ με το σουτ του Μιλιάζες, που ανάγκασε τον Αθανασιάδη σε εντυπωσιακή απόκρουση.  Στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με τη σειρά τους κοντά στο γκολ με τον Μπεν Σαμπάτ, αλλά ο Φερνάντες πραγματοποίησε μια εξίσου σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του Ισραηλινού.

Στο 27΄ ο νεαρός κίπερ του Πανθρακικού είπε «όχι» και στο σουτ του Παπάζογλου και στο 30΄ έπραξε το ίδιο στην προσπάθεια του Ζε Εντουάρντο, για να χάσει άλλη μία ευκαιρία η ομάδα της Θράκης στο 44΄ με τον Χασομέρη, που από πλεονεκτική θέση σούταρε άτσαλα και άστοχα.

Το «σερί» του Αθανασιάδη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την επέμβαση στο σουτ του Ζε Εντουάρντο, αλλά στο 61ο λεπτό το «Θ. Βαρδινογιάννης» σηκώθηκε στο πόδι: στην πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα του ΟΦΗ κι ενώ δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε 20 δευτερόλεπτα από την είσοδό του, με εν κινήσει δεξί σουτ ο Ντουντού Σεαρένσε έκαμψε την αντίσταση του Έλληνα τερματοφύλακα για το 1-0.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν κατόρθωσε να αναπληρώσει τις απουσίες των Κάσες και Ρομέου, όπως αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου οι αντίπαλοι είχαν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη στη μεσαία γραμμή. Ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία στο 77΄, με τον Παπάζογλου να σουτάρει άστοχα από καλή θέση και τον Σίσιτς να τον «μιμείται» στο 84΄ στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις