Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 12:08
UPD:12:12
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Πανθρακικό (φωτογραφία από παλαιότερη αναμέτρηση), στοχεύοντας στη νίκη που θα σημάνει στη βελτίωση της θέσης του στη βαθμολογική κατάταξη.

A- A A+

Με δύο πολύ σημαντικούς αγώνες, στο Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται απόψε η 24η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα, που σιγά-σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία για το φινάλε στην κανονική περίοδο.

Στη χρονικά πρώτη εξ αυτών (17:15, Novasports 2) ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Πανθρακικό, στοχεύοντας στη νίκη που θα σημάνει στη βελτίωση της θέσης του στη βαθμολογική κατάταξη και κατ΄ επέκταση στην κατά μεγάλο βαθμό εξάλειψη του άγχους για την παραμονή στην κατηγορία.

Το έργο της ομάδας του Ρικάρντο Σα Πίντο, όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού το συγκρότημα της Κομοτηνής αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στην έκτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 34 βαθμούς και ουσιαστικά «καθαρίσει» με την παραμονή, ενώ διατηρεί πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ. 

Δύο ώρες αργότερα (19:30, Novasports 2) θα ξεκινήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Πανιώνιο, με τους «κίτρινους» να παίζουν το τελευταίο χαρτί για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, εκμεταλλευόμενοι τις ήττες Βέροια, Πλατανιά και Λεβαδειακού για να τους πλησιάσουν, όπως και τους «κυανέρυθρους» που ισοβαθμούν με τους Βοιωτούς στη 15η θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις