Σούπερ Λίγκα: Νίκη παραμονής η Καλλονή με 1-0 επί του Λεβαδειακού

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 19:13
UPD:19:16
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Νίκη που ουσιαστικά της δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζει την παραμονή της στην κατηγορία, πέτυχε η Καλλονή επί του Λεβαδειακού με 1-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Βοιωτοί ήταν απογοητευτικοί σε ένα ακόμη παιχνίδια μακριά από την έδρα τους (δεν έχουν ακόμη εκτός έδρας νίκη) και παραμένουν πάντα σε...τροχιά υποβιβασμού.

Στην πρώτη αντεπίθεση που επιχείρησε στο ματς η Καλλονή ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα. Μόλις στο 13΄ ο Μαρσέλο έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο Μουλόπουλο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Στρατηλάτη (αυτογκόλ).

Το γρήγορο γκολ «ανέβασε» ψυχολογικά την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, που στη συνέχεια του ματς ήταν καλύτερη και είχε δύο πολύ καλά σουτ με τους Μαρσέλο και Λεοζίνιο, που βρήκαν σε ετοιμότητα το γκολκίπερ του Λεβαδειακού. Στο διάστημα αυτό το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου, εμφανώς επηρεασμένο από το γκολ που δέχτηκε στο ξεκίνημα, δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Σιδεράκη.

Την ευκαιρία να «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς έχασε η Καλλονή στο 56΄, όταν ο Λεοζίνιο με εξουδετερωμένο το γκολκίπερ του Λεβαδειακού δεν πλάσαρε σωστά, στερώντας από την ομάδα της Μυτιλήνης τη δυνατότητα να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στο παιχνίδι. Άλλη μια καλή στιγμή είχε η Καλλονή στο 65΄ με το σουτ του Περόνε που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Στρατηλάτης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις