Αιχμηρή τοποθέτηση του Π. Σκουρλέτη για το θέμα Καρυπίδη

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 16:17
UPD:16:20
FOSPHOTOS/Konstantinos Tsakalidis

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει να περάσει μια νέα αντίληψη για τον χώρο της αυτοδιοίκησης, η οποία να εκφράζεται από «νέα καθαρά πρόσωπα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Αν αντιληφθούμε ότι οι απόψεις οι οποίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις εννοεί ο κ. Καρυπίδης, όχι μόνο συνεργαζόμενος δεν μπορεί να είναι, αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπορεί να περάσει» δήλωσε στον ρ/σ ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει να περάσει μια νέα αντίληψη για τον χώρο της αυτοδιοίκησης, η οποία να εκφράζεται από «νέα καθαρά πρόσωπα».

«Από τα 13 πρόσωπα που ανακοινώσαμε για τις περιφέρειες, τα εννιά είναι στελέχη του κόμματός μας και τέσσερα είναι συνεργαζόμενα πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν την ιδιότητα του κομματικού μέλους» σημείωσε, επισημαίνοντας ότι μέσα από αυτές τις συνεργασίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποτυπώσει το εύρος των πολιτικών συμμαχιών του.

Ερωτηθείς εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εκτίθεται με περιπτώσεις όπως το θέμα Καρυπίδη, δήλωσε ότι υπάρχουν υπουργοί «για τους οποίους ξέρουμε όχι μόνο τα στοιχειώδη, αλλά όλο το βίο και την πολιτεία τους» και είναι πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν θητεύσει σε ακροδεξιές οργανώσεις, έχουν μιλήσει ενάντια στους Εβραίους και χαρακτηρίζονται από ρατσιστικές απόψεις. Παράλληλα, έκανε λόγο για συνεργάτες του Πρωθυπουργού που έχουν μιλήσει και συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

«Εν πάση περιπτώσει, σημασία έχει να έχεις το θάρρος, όταν ανακαλύπτεις την πραγματικότητα να τη διορθώνεις» τόνισε.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στο θέμα της υποψηφιότητας του Οδ. Βουδούρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Βουδούρης, επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μια συγκεκριμένη πολιτική διαδρομή τα τελευταία χρόνια, έχοντας διαγραφεί από τα κόμματα που ήταν, κάνοντας κριτική στις ασκούμενες πολιτικές σε καιρό μνημονίου. «Εάν λοιπόν, και σας λέω ξεκάθαρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί με ανθρώπους οι οποίοι σήμερα εκπέμπουν ένα τέτοιο πολιτικό στίγμα, τότε θα έλεγα ότι θα είχε μια στενή αντίληψη συμμαχιών. Εμείς δεν την έχουμε» σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή