Ολυμπιακός: Από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 14:55
UPD:15:03
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ξεκινά από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ζήτηση είναι ήδη τεράστια και τα «μαγικά χαρτάκια» αναμένεται να εξαφανιστούν σε μερικές ώρες από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου και μέσω ίντερνετ, με τιμές που ξεκινούν από τα 30 και φτάνουν έως τα 150 ευρώ, ενώ εκείνα στις θέσεις VIP θα διατίθενται προς 350 ευρώ έκαστο.

Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μέχρι δύο εισιτήρια, προσκομίζοντας ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί. 

Όπως υπενθυμίζει η πειραϊκή ΠΑΕ, για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την κάρτα ''φιλάθλου Ολυμπιακού'', την οποία προμηθεύεται κάποιος καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις