Ανοικτή η Εγνατία Οδός στο ύψος της Κουλούρας

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 13:17
UPD:15:16
PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Οι αγρότες ανέβηκαν πεζή στο οδόστρωμα και με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας έκλεισαν συμβολικά και για μισή ώρα την Εγνατία.

A- A A+

Αποχώρησαν από την Εγνατία Οδό οι αγρότες της Ημαθίας που είχε συγκεντρωμένοι στον κόμβο της Κουλούρας μετά από σύντομο αποκλεισμό του δρόμου. 

Οι αγρότες ανέβηκαν πεζή στο οδόστρωμα και με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας έκλεισαν συμβολικά και για μισή ώρα την Εγνατία. 

LAKIS MELIO LAKIS

Στις 12:00 είχε λήξει η διορία που είχαν δώσει στην κυβέρνηση. προκειμένου να υπάρξει ένα θετικό βήμα στο θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων - εξόδων.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών και μέλος της Πρωτοβουλίας Κώστας Λιολιόπουλος, για το υπόλοιπο της ημέρας δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε νέα κινητοποίηση.

«Η ήπια αυτή κινητοποίηση είναι η αρχή άλλων, νέων και δυναμικών κινητοποιήσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν» τόνισε ο κ. Λιολιόπουλος, προσθέτοντας: «Μάλλον η κυβέρνηση δεν μας έχει πάρει στα σοβαρά, αλλά συνετό θα ήταν το πράξει, καλώντας μας σε διάλογο, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή».

Υπενθυμίζεται ότι στον κόμβο της Κουλούρας βρίσκονται από χθες αγρότες από τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια. Παραμένουν, επίσης, τα μπλόκα στον κόμβο Μελισσίου και Γυψοχωρίου και άλλα δύο στο Πλεύρωμα και στον κόμβο Μαυροβουνίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή