Κινητοποιήσεις αγροτών σε Ηλεία και Αργολίδα

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 19:44
UPD:19:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Οι αγρότες απέκλεισαν για μισή περίπου ώρα την εθνική οδό, χωρίς να δημιουργηθούν απρόοπτα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Νέες κινητοποιήσεις, στη ΔΟΥ Αμαλιάδος, προανήγγειλαν οι αγρότες της Ηλείας, μετά το τέλος συγκέντρωσης στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της Μαραθιάς.

Οι αγρότες απέκλεισαν για μισή περίπου ώρα την εθνική οδό, χωρίς να δημιουργηθούν απρόοπτα. Νωρίτερα, αγρότες από την νότια Ηλεία, κατευθυνόμενοι προς την Μαραθιά, πέρασαν με αγροτικά μηχανήματα μέσα από την πόλη του Πύργου.

Επίσης, σε κινητοποιήσεις προέβησαν και οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αργολίδας, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Ανυφίου. Στην συνέχεια κινήθηκαν με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα προς την εθνική οδό κι απέκλεισαν για δύο ώρες το μεσημέρι, το δρόμο σύνδεσης των αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας (Μυκηνών – Επιδαύρου) στο ύψος εξόδου του Ανυφίου.

Μετά τον δίωρο αποκλεισμό, οι αγρότες έστησαν μπλόκο στο δρόμο σύνδεσης των αρχαιολογικών χώρων Αργολίδας, στο ύψος του Ανυφίου. Στο σημείο παραμένει στο σημείο μικρή ομάδα με τρακτέρ, που τα έχουν παρατάξει στις άκρες του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις φορολογικές ρυθμίσεις που τους αφορούν, ζητώντας την απόσυρσή τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή