Στο «International Champions Cup 2014» ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 20:12
UPD:20:17
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τη συμμετοχή στο τουρνουά «International Champions Cup 2014», που θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιβεβαίωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η παρουσίαση έγινε σήμερα στο Μαϊάμι και τους πρωταθλητές Ελλάδας εκπροσώπησε ο αθλητικός διευθυντής, Πιέρ Ισά, ο οποίος δήλωσε δήλωσε πως «η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι να δείξουμε την καλύτερη εικόνα στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Αβραάμ Παπαδόπουλος, υπογράμμισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ακόμη μεγαλύτερη χαρά όμως μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη».

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος κάποιες από τις κορυφαίες του πλανήτη, όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα. Οι 8 ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, όπως Ντάλας, Φοίνιξ, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη, Σικάγο και Ντένβερ, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις