Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του ν/σ για την Υγεία

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 18:17
UPD:19:48
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για την Υγεία που θα κατατεθεί την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής εξέφρασε το βράδυ της Τρίτης ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  που συμμετείχε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 18:00 από την Ομόνοια και με επικεφαλής τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα κατευθύνθηκε προς τη Βουλή.

Η πορεία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 και δόθηκαν στην κυκλοφορία όλοι οι δρόμοι που είχαν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας.

Στο συλλαλητήριο βρέθηκε και επικεφαλής του ΚΚΕ Δημήτρης Κοτσούμπας ο οποίος στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς. 

NAFTEMPORIKIGR

Να μην κλείσει να  μην συγχωνευθεί κανένα ιατρείο, κέντρο υγείας καμία ιατρική μονάδα. Δεν θα  πρέπει να πληρώνει ο άνεργος, ο χαμηλοσυνταξιούχος, κανένας έλληνας πολίτης ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του για τα φάρμακά του για τη στοιχειώδη περίθαλψη είπε.

NAFTEMPORIKI.GR

Ακόμη ζήτησε να σταματήσει η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα . Αντίθετα σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να προσληφθεί άμεσα νοσηλευτικό προσωπικό μόνιμης και σταθερής απασχόλησης.

Παράλληλα εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους πολίτες της  Κεφαλονιάς, που έχουν πληγεί από τον Εγκέλαδο και υποφέρουν. Ζήτησε να παρθούν άμεσα μέτρα, τόσο για τις υγειονομικές υπηρεσίες στην Κεφαλονιά, όσο και άλλα μέτρα που «αφορούν στην περίθαλψη και την υγεία του λαού της Κεφαλονιάς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή