Στον Ατρόμητο ο Φωτάκης

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 23:58
UPD:31/01/2014 00:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Φωτάκης, που ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου καθώς έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιουρφασπόρ και αναμένεται στην Ελλάδα αύριο, για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή προσύμφωνου με τον διεθνή μεσοεπιθετικό Γιώργο Φωτάκη. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούρφασπορ και αύριο το πρωί θα έρθει στην Ελλάδα. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1.5 ετών», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου. 

Από την πλευρά του, με δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε «τον πρόεδρο του Ατρόμητου, κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, και τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο, γιατί μου έκαναν μια πρόταση που με ικανοποιεί πλήρως από όλες τις πλευρές και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια από τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες... Έρχομαι να τη βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις