Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βαλντές

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 20:45
UPD:21:52
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
A- A A+

Την απόκτηση του Παραγουανού διεθνούς επιθετικού Νέλσον Βαλντές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως δανεικού από την Αλ Τζαζίρα έως το καλοκαίρι αλλά με δικαίωμα ανανέωσης εκ μέρους των «ερυθρόλευκων».

Ο 31χρονος λατινοαμερικανός άσσος πέρασε επιτυχώς τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε επισήμως η απόκτησή του από την πειραϊκή ομάδα με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Χαέντο Βαλντές. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το Νο. 18».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέχεια στην «Olympiacos TV» για τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα ομάδα του. «Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ και είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω είναι πολύ καλές, η πόλη μου αρέσει πολύ. Ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ξέρω πώς είναι καθώς έχω παίξει αντίπαλός τους και γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι», είπε.

Όσο για το αν ανυπομονεί να σκοράρει; «Σίγουρα ανυπομονώ. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα πανηγυρίσω, πάντα όμως κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάθε φορά που σκοράρω το πανηγυρίζω με μεγάλο πάθος κι ελπίζω να μπορέσω να πανηγυρίσω πολλά γκολ με τη νέα μου ομάδα. Υπόσχομαι πολλή δουλειά, πολλή προσπάθεια και να γίνω θυσία για την ομάδα, πάνω απ’ όλα δείχνοντας επαγγελματισμό. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω κι ελπίζω να περάσουμε πολύ χρόνο μαζί»!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις