Ο ΟΦΗ μιλάει με Ντουντού, Ζαϊρί και Ντελίμπασιτς

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 13:35
UPD:13:55
ICON/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο Ντουντού (φωτ. αρχείου) βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και συζητά με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο ένταξής του ως το τέλος της περιόδου, αρχικά.

A- A A+

Ποδοσφαιρική στέγη σε τρεις γνώριμες μορφές στους Έλληνες φιλάθλους ετοιμάζεται να προσφέρει ο ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να εξετάζει την απόκτηση των Ντουντού Σεαρένσε, Ζαουάντ Ζαϊρί και Άντρια Ντελίμπασιτς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και συζητά με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο ένταξής του ως το τέλος της περιόδου, αρχικά. Τελευταία ομάδα στην καριέρα του ήταν η Γκοϊάς, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 17 φορές το 2013.

Ο Μαρονικός Ζαϊρί μετά τους Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα μεταγράφηκε στην Ανόρθωση, αλλά δεν στέριωσε (4 συμμετοχές, 2 γκολ) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αλ Νασρ του Ομάν.

Ο Σέρβος επιθετικός Ντελίμπασιτς, ο οποίος είχε παίξει ως δανεικός από τη Μαγιόρκα στην ΑΕΚ, φόρεσε τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο από το 2010 ως το 2013 και μέτρησε 81 αγώνες και 14 γκολ για την ισπανική ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις