«Μοιρασιά» στην Τρίπολη για Αστέρα και ΟΦΗ

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 19:06
UPD:19:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Φερνάντο Ουσέρο (δεξιά) και ο παίκτης του ΟΦΗ Θανάσης Παπάζογλου (αριστερά) μάχονται για την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ (0-0), για την 21η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να μετουσιώσουν την ανωτερότητά τους σε κάποιο τέρμα.

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής «ανοιχτό», με τον Αστέρα να απειλεί πρώτος με κεφαλιά του Σανκαρέ που έφυγε άουτ (7΄) και τον Ουσέρο να υποχρεώνει σε δύσκολη απόκρουση τον Φερνάντες (18΄).

Στο 32΄ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ επενέβη εκ νέου στην κεφαλιά του Καράσκο και τον Εντό να αστοχεί, επίσης σε κεφαλιά, από καλή θέση, στο 41ο λεπτό.

Η ομάδα του Σα Πίντο εμφανίστηκε όμως βελτιωμένη στην επανάληψη και ανησύχησε τους Αρκάδες στο 54΄, με ένα καλό σουτ του Μιλιάζες να περνά λίγο άουτ, αλλά στο 64΄ ήταν ο Φερνάντες που κράτησε το «μηδέν» με ωραία απόκρουση στο σουτ του Καράσκο, όπως και στην κεφαλιά του Μπαράλες στο 82΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις