Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, πέρασε και από τα Πηγάδια

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 21:21
UPD:21:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα Ξάνθη - Ολυμπιακός για τη 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

A- A A+

Η Ξάνθη δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει τη φρενήρη προέλαση του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου. Οι αήττητοι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας πέρασαν από τα Πηγάδια με νίκη 2-0, έφτασαν στα 19 τρίποντα σε 21 αγώνες και αύξησαν εκ νέου τη διαφορά από το δεύτερο ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς.

Μετά από ένα αναγνωριστικό αρχικό διάστημα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να απειλήσουν ουσιαστικά τους γηπεδούχους, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 18΄, όταν ο Ολαϊτάν κέρδισε την μπάλα και έφυγε μόνος μπροστά αλλά δεν πλάσαρε σωστά στο τετ α τετ με τον Τσέμα.
OLYMPIACOS FC

Στο επόμενο λεπτό η Ξάνθη έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0, όταν από λάθος του Ρομπέρτο ο Τριάδης πλάσαρε από πλάγια αλλά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πρόλαβε να αποκρούσει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και στο 24΄ οι παίκτες του Μίτσελ άνοιξαν το σκορ με τον Ολαϊτάν, κι ενώ προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες και προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Μίκαελ Ολαϊτάν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κατά την διάρκεια του αγώνα Ξάνθη - Ολυμπιακός.

Οι «Ακρίτες» είχαν δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι αλλά στάθηκαν εκ νέου άτυχοι, καθώς η κεφαλιά του Βάλλα από το φάουλ του Κάλβο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, στο 27ο λεπτό. Η αποβολή του Ντε Γκουζμάν στο 48΄ (δύο κίτρινες) έκανε πιο εύκολο το έργο της πειραϊκής ομάδας, που πάντως δεν είχε ευκαιρίες αν εξαιρεθεί εκείνη στο 56΄, με τον Ολαϊτάν να δέχεται την εξαιρετική πάσα του Ντομίνγκες αλλά να μην τελειώνει καλά τη φάση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης της Ξάνθης Κάρλος Κάλβο (δεξιά) και ο παίκτης του Ολυμπιακού Χοσέ Χολέβας (αριστερά) μάχονται για την κατοχή της μπάλας.

Στο 73΄ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς την άγουσα προς τα αποδυτήρια πήρε και ο Χολέβας για χτύπημα στον Σολτάνι. Η τραχύτητα που είχε αποκτήσει το παιχνίδι επηρέασε τις ομάδες, με τον Ολυμπιακό πάντως να φτάνει στο 0-2 και να «κλειδώνει» τη νίκη με τον «αγέραστο» Αριέλ Ιμπαγάσα στο 89ο λεπτό, τον οποίο έβγαλε μόνο με το τέρμα η απίστευτη μπαλιά του Ολαϊτάν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις