Ο Πανθρακικός «ταπείνωσε» τον Πανιώνιο

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 19:10
UPD:19:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Π. ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Όπως συνηθίζουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και στο 6ο λεπτό ο Ρομέου υποχρέωσε τον Ανέστη (σουτ) σε μεγάλη επέμβαση με τα ακροδάκτυλα, ενώ στο 13΄ ο ίδιος παίκτης σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ένας εξαιρετικός Πανθρακικός, ενδεχομένως ο καλύτερος της φετινής περιόδου, κατανίκησε στην έδρα του με 4-1 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και έμεινε μόνος στην έκτη θέση της κατάταξης.

Όπως συνηθίζουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και στο 6ο λεπτό ο Ρομέου υποχρέωσε τον Ανέστη (σουτ) σε μεγάλη επέμβαση με τα ακροδάκτυλα, ενώ στο 13΄ ο ίδιος παίκτης σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Κομοτηνής στο 16ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε και ο μόνιμος σκόρερ του Πανθρακικού, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ, έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τζάνης έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει σουτάροντας άστοχα από το πέναλτι και οι Θράκες το πλήρωσαν στο 27΄ με το 1-1, όταν ο Ντούνης με εκπληκτικό τεχνικό σουτ νίκησε τον Σέρεμετ και ισοφάρισε.

Το γκολ δεν πτόησε τον Πανθρακικό, που συνέχισε να πιέζει για να ανακτήσει το προβάδισμα κι έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Ίγκορ σούταρε εν κινήσει ελάχιστα άουτ (28΄), ενώ στο 38΄ το «ψαλίδι» του Χασομέρη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ανέστη.

Τελικώς οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 59ο λεπτό, με τον Ρομέου να κάνει το 2-1 με δεύτερη προσπάθεια, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανιωνίου και αφού η αρχική προσπάθεια του παίκτη είχε σταματήσει στο δοκάρι. 

Το γκολ αποδείχθηκε «καταλύτης» για τη συνέχεια, με τον Πανθρακικό να σκοράρει γρήγορα άλλα δύο τέρματα και να φτάνει σε μια επιβλητική επικράτηση.

Στο 63ο λεπτό ήταν ο Χασομέρης που έκανε το 3-1 με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, για να τον μιμηθεί στο 68΄ ο Τζάνης που με περίπου πανομοιότυπο τρόπο «εκτέλεσε» τον Ανέστη για τέταρτη φορά, χαρίζονας στην ομάδα του την όγδοη φετινή νίκη της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις