Π. Σκουρλέτης: Πολιτική αναισθησία της κυβέρνησης για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 15:15
UPD:15:18
FOSPHOTOS/Konstantinos Tsakalidis

Με σημερινή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αυτό το τραγικό συμβάν με «πλεόνασμα πολιτικής αναισθησίας, που φανερώνει  απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το μεναστευτικό μετά και από το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι.

Με σημερινή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αυτό το τραγικό συμβάν με «πλεόνασμα πολιτικής αναισθησίας, που φανερώνει  απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή».

Όπως υποστηρίζει, «αντί κυβέρνηση να δηλώσει ευθαρσώς εάν προτίθεται να διεκδικήσει την αναθεώρηση του Δουβλίνο II, που μετατρέπει τις χώρες του Νότου σε αποθήκες ψυχών, αξιοποιώντας την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από τη χώρα μας, επιλέγει τη γνωστή σε αυτήν πρακτική των ανέξοδων επιθέσεων».

Ο κ. Σκουρλέτης υπενθυμίζει ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του πρόεδρου του Αλ. Τσίπρα, με επιστολή προς τον Χ. Βαν Ρόμπεϊ έθεσε το θέμα ζητώντας έκτακτη ευρωπαϊκή σύνοδο με αντικείμενο την μεταναστευτική πολιτική και ρωτά την κυβέρνηση αν θα ακολουθήσει ή θεωρεί πως όλα βαίνουν καλώς.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή