Ευ. Βενιζέλος: Όλα είναι υπό απόλυτο έλεγχο

Γ. Στουρνάρας: Θα στείλουμε το Σάββατο εναλλακτικές λύσεις στην τρόικα
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 21:29
UPD:22:22
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντησή που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

A- A A+

Όλα είναι υπό έλεγχο δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος εξερχόμενος, λίγο μετά τις 21:00, από τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με κύριο θέμα στην ατζέντα τις απαιτήσεις των δανειστών μας. Το Σάββατο θα στείλουμε εναλλακτικές λύσεις στην τρόικα, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Ειδικότερα ο κ. Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη συνάντηση δήλωσε ότι ενημέρωσε τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, κατά την έξοδό του από το Μεγάρο Μαξίμου.

«Συζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και θα αποστείλουμε αύριο, όσες υπολείπονται να αποσταλούν» είπε ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον εάν είναι έτοιμο το νομοσχέδιο ή χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις σε αυτό, ο υπουργός απάντησε: «Το ετοιμάζουμε».

Συζητήτηθηκαν όλα τα θέματα και όλα είναι υπό έλεγχο, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, ότι η συζήτηση για τον τρόπο μείωσης του δημόσιου χρέους θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι όλα είναι υπό απόλυτο έλεγχο και ότι «εμείς θεωρούμε ότι μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από τη Eurostat μπορεί να ανοίξει η συζήτηση αυτή. Αυτό είναι θέμα που θα το κανονίσουν οι κυβερνήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή