Νέα δικαστική έρευνα γύρω από τα «τολμηρά» πάρτι του Μπερλουσκόνι

Υποψίες ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει μάρτυρες
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 14:28
UPD:14:31
REUTERS/ALESSANDRO BIANCHI

Η νέα έρευνα διεξάγεται λόγω νέων στοιχείων και κρίσεων σχετικά με την πρώτη δίκη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Νέα δικαστική έρευνα διεξάγεται στο Μιλάνο σε βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και των δικηγόρων Νικολό Γκεντίνι και Πιέρο Λόγκο για διαφθορά μαρτύρων της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπι Γκέιτ, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Μιλάνου Εντμόντο Μπρούτι Λιμπεράτι.

Κλήση σε απολογία για την ίδια υπόθεση έλαβε η ίδια η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, καθώς και πολλές κοπέλες οι οποίες συμμετείχαν στα πάρτι του κ. Μπερλουσκόνι.

Μέχρι πρόσφατα, οι συγκεκριμένες γυναίκες λάμβαναν από τον μεγιστάνα του Τύπου ποσά τα οποία ξεπερνούσαν τις δυο χιλιάδες ευρώ το μήνα για την κάλυψη των πάγιων εξόδων τους.

Η νέα έρευνα διεξάγεται λόγω νέων στοιχείων και κρίσεων σχετικά με την πρώτη δίκη.

Υπάρχει η υποψία ότι ο κ. Μπερλουσκόνι προσπάθησε να δωροδοκήσει μάρτυρες για να καταθέσουν ότι στα δείπνα του δεν γίνονταν σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή, μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο.

EURONEWS

Η έρευνα η οποία διεξάγεται μπορεί να οδηγήσει σε νέα δίκη του ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος πρέπει ήδη να εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους, η οποία του επιβλήθηκε για απάτη σε αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή