Σχολικοί φύλακες ξανά έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 09:34
UPD:11:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιούν, οι σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ζητούν από τον υπουργό «την επίσημη δέσμευση της τακτοποίησης όλων των σχολικών φυλάκων, σύμφωνα με τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού στις 9 Ιανουαρίου 2014» όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής.

A- A A+

Νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιούν σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Οι συγκεντρωμένοι έχουν καταλάβει μία λωρίδα στο ρεύμα καθόδου της Βασ. Σοφίας και οι αστυνομικές δυνάμεις τους καλούν να οπισθοχωρήσουν και να διαδηλώσουν στο πεζοδρόμιο. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Οι σχολικοί φύλακες καταγγέλλουν ότι παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα απορροφηθούν, δεν έχουν λάβει ακόμη μία σαφή απάντηση για το μέλλον τους. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αν και δεν έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ. Μητσοτάκη, θα επιδιώξουν να συναντηθούν μαζί του. 

Αίτημά τους είναι «η επίσημη δέσμευση της τακτοποίησης όλων των σχολικών φυλάκων, σύμφωνα με τη ρητή δέσμευση του Πρωθυπουργού στις 9 Ιανουαρίου 2014». 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
NAFTEMPORIKI.GR

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιούν σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπάρξει θετική έκβαση του δίκαιου αιτήματός μας, όπως έχει παραδεχτεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, μή δεχόμενοι μεσοβέζικες λύσεις, θα παραμείνουμε κάτω από το υπουργείο όσο χρειαστεί διεκδικώντας την αποκατάστασή μας», διαμηνύουν. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει δεκτός στις 13:30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή