Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός εναντίον Ομπράντοβιτς στην Πόλη

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 09:30
UPD:12:36
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπήρξε προπονητής στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2012 και κατάκτησε μαζί του πέντε από τους συνολικά οκτώ τίτλους του στη διοργάνωση.

A- A A+

Συνέχεια στο ιδανικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στον 5ο όμιλο του Top-16 στην Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός, επιτυγχάνοντας την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Σε μια αναμέτρηση με έντονο και το συναισθηματικό στοιχείο, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη (20:00) τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που υπήρξε προπονητής στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2012 και κατάκτησε μαζί του πέντε από τους συνολικά οκτώ τίτλους του στη διοργάνωση.

Επίσης, ο Μπατίστ επιστρέφει ως αντίπαλος της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι, ενώ ακόμη δύο παίκτες από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, οι Ούκιτς και Γκιστ, έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Φενέρ, όταν διατέλεσαν συμπαίκτες την ίδια σεζόν στην τουρκική ομάδα (2011-2012).

Στον πρώτο αγώνα του ως αντίπαλος πια, ο Ομπράντοβιτς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον πρωταθλητή Ελλάδας κι αυτό είναι το «ατού» της Ούλκερ στην προσπάθεια για τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά.

Από την άλλη, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει την ψυχολογία που τού δίνει το αήττητο στην παρούσα φάση αλλά και η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οπότε το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις