Σούπερ Λίγκα: MVP ο Ζε Εντουάρντο, best goal ο Θεοδωρίδης

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 14:10
UPD:14:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του ΟΦΗ Εντουάρντο Ζε μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη της Καλλονής Χούγκο Φαρία, κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Καλλονή -ΟΦΗ για τη Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ζε Εντουάρντο του ΟΦΗ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του Πλατανιά, συγκέντρωσε το 55.90% των προτιμήσεων, αφήνοντας δεύτερο τον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού (31.30%) και τρίτο τον Αντρέας Λάσνικ του Πανιωνίου (12.80%).

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Γιώργος Θεοδωρίδης.

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της ίδιας αγωνιστικής κατέληξε στον Γιώργο Θεοδωρίδη, που συγκέντρωσε το 64.52% των ψήφων για το ένα από τα δύο τέρματα που πέτυχε στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανθρακικού (3-1).

Τον Έλληνα μέσο ακολούθησαν ο Εμάνουελ Περόνε της Καλλονής, με 21.51% και ο Μαουρίτσιο Καράσκο του Αστέρα Τρίπολης, με ποσοστό 13.97%.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις