Διευκρινίσεις Ξάνθης για την αποπομπή των δύο ποδοσφαιριστών

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 12:19
UPD:12:30
Skoda Xanthi FC
A- A A+

Η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την αποπομπή των δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα Κ-20, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας τους με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Σε μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε, η ακριτική ομάδα καλεί τους δύο παίκτες να ενσωματωθούν εκ νέου στο σύλλογο, εφόσον βεβαίως το επιθυμούν και διευκρινίζει ότι καθένας είναι ελεύθερος να έχει τις προτιμήσεις του, αρκεί να σέβεται την ομάδα και την ιστορία της.  

«… Το κάθε νέο παιδί της Ακαδημίας μας μπορεί να έχει πρότυπο τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδος μικρή ή μεγάλη και να φωτογραφηθεί, και να φάει μαζί του, κι οτιδήποτε άλλο θέλει, σεβόμενος παράλληλα την ομάδα και την ιστορία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, μη χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλει τα φίλαθλα αισθήματά του προς την οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Διαφορετικά το οτιδήποτε άλλο είναι το λιγότερο μία άκομψη πρόκληση», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

«Έχουμε "καταντήσει" τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των φίλων μας να είναι πρώτα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και μετά Ξάνθη κι όλοι να λένε "Εντάξει, ας χάσει η Ξάνθη από τον Ολυμπιακό κι ας κερδίσει όλους τους άλλους". "Ας χάσει από τον Παναθηναϊκό κι ας κερδίσει όλους τους άλλους". "Ας χάσει από τον ΠΑΟΚ κι ας κερδίσει όλους τους άλλους" κ.ο.κ.», συνεχίζει.

«Επειδή στη ζωή πάντα θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, ειδικά σε νέους ανθρώπους, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20 αν και εφόσον αισθάνονται Ξάνθη και θέλουν να επανέλθουν στην αγαπημένη τους ομάδα, την Ξάνθη, μπορούν τις επόμενες 2 μέρες να ενσωματωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις