Ανδ. Παπαμιμίκος: Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την υποκρισία

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 14:18
UPD:14:22
FOSPHOTOS /Menelaos Myrillas

Ο γ.γ. της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Ανδ. Παπαμιμίκος.

A- A A+

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει την υποκρισία, δήλωσε ο γγ της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Ανδ. Παπαμιμίκος, αναφερόμενος στο θέμα της τρομοκρατίας, στον απόηχο της επιστολής του Χριστόδουλου Ξηρού.

«Διότι υποκρισία είναι όταν μέσα στο κόμμα σου έχεις ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες υπαγορεύονται από ένα πολιτικό σκεπτικό» πρόσθεσε, μιλώντας στο «Βήμα FM».

Ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου κατά της τρομοκρατίας, αλλά στο τέλος το ζητούμενο είναι η σύλληψη των τρομοκρατών και δολοφόνων.

Ανάδειξη τοπικών παραγόντων από τις κοινωνίες

Μιλώντας για τη στάση της Ν.Δ. στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δοθούν χρίσματα.

«Πιστεύουμε ότι οι σύγχρονοι πολιτικοί οργανισμοί πρέπει να τραβηχτούν ένα βήμα πίσω και να αναδειχθούν τοπικοί παράγοντες από τις κοινωνίες, οι οποίοι να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο κ. Παπαμιμίκος, ο κόσμος θέλει στις τοπικές κοινωνίες ανθρώπους καταξιωμένους οι οποίοι έχουν καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα που απαντάει στα ζητήματα των πολιτών και συγκεκριμένες προτάσεις.

Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε, «αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να καλέσουμε τους δημότες να σταθούν στο πλευρό εκείνων των ανθρώπων».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή