ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται συντριβή του Αντ. Σαμαρά στις ευρωεκλογές

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 14:42
UPD:17:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

A- A A+

Ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να αποφύγει τη συντριβή στις επερχόμενες ευρωεκλογές, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «πανικό» του Πρωθυπουργού, ο οποίος «δεν διστάζει ακόμη και να εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς». Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει τον Αντ. Σαμαρά παραδομένο απέναντι στους δανειστές.

Οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σ. Κεδίκογλου: Ο λαός αναγνωρίζει εύκολα τους τυχοδιώκτες

«Με ψέματα, χυδαιότητες και προσβάλλοντας κάθε θεσμό της Δημοκρατίας, ακόμα και τον Πρόεδρό της, ο ΣΥΡΙΖΑ μας δείχνει ότι προκειμένου να επιδιώξει να γίνει εξουσία, ελάχιστα τον ενδιαφέρει το καλό της πατρίδας μας», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Παράλληλα, προειδοποίησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «τους τυχοδιώκτες και τους εξουσιομανείς τους αναγνωρίζει εύκολα ο ελληνικός λαός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή