ΣΥΡΙΖΑ: Πυροτέχνημα η «σχολική ανάπαυλα»

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 17:03
UPD:17:04
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

A- A A+

«Αναποτελεσματική ως προς την τουριστική της διάσταση, αλλά και βλαπτική όσον αφορά την εκπαιδευτική της εφαρμογή» είναι σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση για τη θέσπιση της «σχολικής ανάπαυλας» τις ημέρες μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Όπως επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Τουρισμού του κόμματος, Μ. Κριτσωτάκης, «η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη και πολιτικής για την αντιμετώπιση των εκρηκτικών προβλημάτων του ελληνικού τουρισμού δεν καλύπτονται με την αριθμολαγνεία περί αφίξεων, αλλά ούτε και με τα πυροτεχνήματα περί ‘σχολικής ανάπαυλας’».

«Αν το υπουργείο Τουρισμού υιοθετεί την πρόταση περί ‘σχολικής ανάπαυλας’ ως λύση για την τρομακτική μείωση του εσωτερικού τουρισμού και το κλείσιμο εκατοντάδων ξενοδοχείων την τελευταία πενταετία, εμπαίζει συνειδητά τους εργαζόμενους και τους ανέργους της χώρας, καθώς και τους ίδιους τους ξενοδόχους», σημειώνει.

Υποστηρίζει τέλος ότι η αποδοχή προτάσεων τύπου «σχολικής ανάπαυλας» στην Ελλάδα των δύο σχεδόν εκατομμυρίων ανέργων αποτελεί παραδοχή αποτυχίας της μέχρι τώρα τουριστικής πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή