Η Καλλονή «θάμπωσε» (3-1) τον Άρη, σε απελπιστική θέση οι «κίτρινοι»

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 21:21
UPD:21:41
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η Καλλονή πέρασε… θηλιά στο λαιμό του Άρη, τον οποίο νίκησε με ανατροπή (3-1) στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής και τον άφησε στους 11 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα της Λέσβου εκτοξεύθηκε στους 22 και έφτασε τον ΟΦΗ στη 10η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους τυπικά γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ στο 14΄ με τον Μανιά, όμως η συνέχεια ανήκε στους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη που σκόραραν τρις, με τους Ζακουάνι (34΄), Μανούσο (49΄) και Λεοζίνιο (87΄).

Ο αγώνας ήταν γρήγορος και «ανοιχτός» από το ξεκίνημά του, με τις ομάδες να επιζητούν το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Το πέτυχε πρώτος ο Άρης στο 14΄, με τον Μανιά να εκμεταλλεύεται ιδανική τη σέντρα του Τάτου δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Οι «κίτρινοι» πίεσαν και για δεύτερο γκολ, αλλά ο Σιδεράκης απόκρουσε στο 18΄ το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου. Η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά στο 22΄ με το πλασέ του Γκοϊανίρα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Διούδη.

Προϊόντος του χρόνου, όμως, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη ανέβασαν την πίεση στον αντίπαλό τους και στο 34΄ ισοφάρισαν, όταν σε φάουλ του Λεοζίνιο ο Ζακουάνι πήδησε ψηλότερα από τους πάντες και νίκησε τον Διούδη με κεφαλιά. 

Η Καλλονή έφτασε στην πλήρη ανατροπή στην επανάληψη και μάλιστα νωρίς. Στο 49΄ ο Μανούσος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έβαλε μπροστά την ομάδα του και τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Λεοζίνιο πλάσαρε για το 3-1, «κλειδώνοντας» νίκη και τρίποντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις