«Απόλυτη εμπιστοσύνη» στη Δικαιοσύνη έχει ο Χαρ. Αθανασίου

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 16:54
UPD:16:56
EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και ειδικότερα στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έξω από τη Βουλή για της σημερινές προφυλακίσεις τριών μελών του κόμματός του.

Συνεργάτες του κ. Αθανασίου, επισήμαναν ότι ο υπουργός περιβάλει με εμπιστοσύνη όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος και δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασιδιάρης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι σε «άνωθεν πολιτική εντολή» υπάκουσε η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα και διέταξε τη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Χ.Α. ανέφερε ότι η κ. Κλάπα ζήτησε την  προφυλάκιση των βουλευτών χωρίς στοιχεία, επειδή φέρεται να είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή