Στις φυλακές Κορυδαλλού Γ. Γερμενής - Π. Ηλιόπουλος

Στο Ναύπλιο μεταφέρθηκε ο Ευ. Μπούκουρας
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 10:14
UPD:13:59
FOSPHOTOS/MENELAOS MYRILLAS

Στην επιχείρηση συμμετείχαν εννέα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τρία τζιπ της αντιτρομοκρατικής, καθώς και μοτοσικλέτες.

A- A A+

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά από τις μαραθώνιες απολογίες τους το Σάββατο και κρατούνταν στη ΓΑΔΑ.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν εννέα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τρία τζιπ της αντιτρομοκρατικής, καθώς και μοτοσικλέτες.

Οι ανακριτές αποφάσισαν την προφυλάκιση των δύο βουλευτών, καθώς έκριναν ότι είναι ύποπτοι για τέλεση νέων αδικημάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αυτοκίνητο της ασφάλειας μεταφέρει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ευστάθιο Μπούκουρα στις φυλακές του Ναυπλίου.

Ο τρίτος βουλευτής του κόμματος, Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος κρίθηκε επίσης χθες προφυλακιστέος, μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και οι τρεις αφορούν ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Μέχρι να μεταφερθούν στις φυλακές, οι κ. Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας κρατούνταν σε διαφορετικά κελιά στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και τους είχαν αφαιρεθεί τα κινητά τηλέφωνα.

«Η απόφαση προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη με άνωθεν πολιτική εντολή και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, σχολίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «Ερωτούμε και καταγγέλλουμε: Αν η ανακρίτρια Κλάπα Ιωάννα είναι σύζυγος του Κλάπα Παναγιώτη, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ, στενού συνεργάτη του Κουβέλη και αν την συγκεκριμένη την έφεραν στο Εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το συγκεκριμένο κόμμα ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2012».

NAFTEMPORIKIGR/ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
Σ. Κεδίκογλου: Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της

Έχουμε μια δικαιοσύνη που αποδεδειγμένα λειτουργεί ανεξάρτητα και κάνει τη δουλειά της, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις προφυλακίσεις των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τη δήλωση του συνηγόρου του κ. Μπούκουρα, Αλ. Κούγια.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι τη δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται κανένας να την αντιμετωπίζει α λα καρτ.

«Πρέπει να μάθουμε όλοι να σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και να την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της. Αποδεδειγμένα πλέον την κάνει καλά», επισήμανε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή