Συνεχίζονται οι έρευνες για την έκρηξη στη γέφυρα της Π. Ράλλη

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2004 13:01
A- A A+

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες, σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής κατά δύο λεωφορείων, που μετέφεραν αστυνομικούς των ΜΑΤ, στην αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη, στο Ρούφ.

Ιδιαίτερη σημασία, αποδίδεται στις καταθέσεις δύο αυτοπτών μαρτύρων, που είδαν λίγο κάποιους ανθρώπους πριν την έκρηξη στο κοντινό πάρκο, όπου ήταν το καλώδιο, μέσω του οποίου πυροδοτήθηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ εξετάζονται και οι καταθέσεις των φαντάρων του Ρουφ που εκείνη την ώρα ήταν σκοπιά.

Επίσης, συνεχίζονται οι εργαστηριακές έρευνες στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ σύμφωνα με αστυνομική πηγή ερευνάται, μέσω μιας τρίχας που βρέθηκε στο καλώδιο, το DNA ενός εκ των δραστών.

Τέλος, συνεχίζονται οι προσπάθειες αστυνομικών της Ασφάλειας να εντοπίσουν τη μαύρη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία, όπως εκτιμάται, διέφυγαν οι δράστες μετά την έκρηξη, σε ακτίνα περίπου τριών χιλιομέτρων από το σημείο της έκρηξης. Και αυτό, επειδή πιστεύουν, ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη και ότι πρέπει να την έχουν εγκαταλείψει οι δράστες σε μικρή απόσταση απο το σημείο της έκρηξης και από εκεί, για λόγους ασφαλείας, να διέφυγαν με άλλο μέσο.

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή