Μπάσκετ: Ο Μίνιτς στον πάγκο του Άρη

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 13:13
UPD:13:39
ΜΑΚΡΙΔΗΣ Π.

Η διοίκηση της μακεδονικής ομάδας ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει στους «κίτρινους» ως πρώτος προπονητής μετά την αγωνιστική περίοδο 2002-2003 (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στο πρόσωπο του Μίλαν Μίνιτς βρήκε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες προκειμένου να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Αναντολού Εφές.

Η διοίκηση της μακεδονικής ομάδας ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει στους «κίτρινους» ως πρώτος προπονητής μετά την αγωνιστική περίοδο 2002-2003.

Ακολούθως, ο Μίνιτς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στον πάγκο του Άρη και στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια... Θα συνεχίσουμε τη μεθοδική δουλειά, σε συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό τιμ, γιατί υπάρχουν μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τις νίκες».

Στο παρελθόν ο Μίνιτς διετέλεσε συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, όπως και του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Αρμάνι Μιλάνο.

Για ένα μικρό διάστημα, το 2004, υπήρξε πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει επίσης εργαστεί στις Βοϊβοντίνα, Λοκομοτίβ Ροστόφ, Κολωνία, ενώ διατέλεσε τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής Μαυροβουνίου στο Ευρωμπάσκετ του 2011, όπως και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2009.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις